S-au enervat judecătorii – Magistraţii vor ieşi luni în faţa Tribunalului în semn de protest faţă de modificările Legilor Justiţiei

Mai mulţi judecători din judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud vor ieşi luni, 18 decembrie, în faţa Tribunalului, între orele 12 şi 13, pentru a protesta împotriva modificărilor pe care coaliţia de guvernare PSD+ALDE vrea să le facă asupra Legilor Justiţiei.

Judecătorii vor ieşi în faţa tribunalelor îmbrăcaţi în robe

„Nu vom scanda, nu vom clama, nu vom avea afișe sau steaguri. Va fi mult mai rău: VOM TĂCEA, îmbrăcați în robe, in fața tribunalelor.

Luni, între orele 12-13, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați ÎN ROBE!

Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiției și a codurilor penal și de procedură penală. Sperăm că la fel vor proceda magistrații din celelalte județe ale țării.

Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane.

Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa!”, a anunțat judecătorul Cristi Danileț.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.