S-au pus în vânzare biletele la meciul „U” Cluj – Rapid de sâmbătă, ora 20:30

Universitatea Cluj întâlnește, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, Rapid București, iar conducerea clubului cheamă fanii la stadion pentru a-i încuraja pe elevii lui Adrian Falub.

Biletele pentru acest meci s-au pus în vânzare începând de astăzi, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar sâmbătă casele se vor deschide la ora 10:00.

Iată şi preţul biletelor:

Peluza I: 15 lei
Tribuna a II-a: 15 lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4: 50 de lei
Zona VIP, etaj 3: 60 de lei
Zona VIP, etaj 2: 100 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de preţ promoţional, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1, respectiv 10 lei în tribuna a II-a şi 15 lei în tribuna I. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

De asemenea, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Cele două adversare de sâmbătă sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, pe de o parte, „U” Cluj ocupă locul 15 în Liga 1, cu 20 de puncte, iar Rapid se află un loc mai sus, locul 14, cu 22 puncte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.