Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, transformată în centru de spitalizare pe perioada pandemiei de COVID-19

Cea mai mare Sală Polivalentă din România a intrat în pregătiri pentru a deveni spital de campanie și unitate de suport medical pe perioadă pandemiei de coronavirus.

Vineri, 24 aprilie, peste 150 de voluntari s-au mobilizat pentru a începe prima etapă de amenajare a noului centru de spitalizare pentru bolnavii de COVID-19, finalizată în cinci ore.

Săptămâna viitoare va fi demarată a doua etapă de amenajare, ce presupune montarea a 350 paturi, iar zeci de voluntari și-au anunțat deja susținerea.

Noua Unitate de Suport Medical din Sala Polivalentă este sprijină de Auchan România, Iulius Mall Cluj-Napoca, COca-COla, Runners Club, Rescue 4×4, Beard Brothers, BMF Grup Romania, Mobila Ambiantă, Gobilier, Do Something 4 Nothing, Asociația Cluburilor Lions și Cluburilor Leo, Food Waste Combat Cluj, U Cluj, Organizația Studenților Mediciniști Cluj, Heart Cluj, Caravana cu Medici, Asociația Masa Săracilor, CSM Cluj, Biserica Baptistă Cluj, Crucea Roșie Română și organizația civică Vă Ajutăm din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.