Sala Polivalentă din Cluj, pregătită de Fed Cup! Meciul va fi SOLD-OUT!

Weekend-ul viitor, 10-11 februarie 2017, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui confruntarea echipei de Fed Cup a României împotriva reprezentativei Canadei, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II.

Căpitanul-nejucător al României, Florin Segărceanu, le-a convocat pentru meciul cu Canada pe Simona HALEP (2 WTA), Sorana CIRSTEA (36 WTA), Irina-Camelia BEGU (37 WTA) si Raluca OLARU (45 WTA la dublu).

Căpitanul-nejucător, Sylvain Bruneau, le-a convocat pentru acest meci pe Carol Zhao, Bianca Andreescu, Katherine Sebov şi Gabriela Dabrowski.

Astfel, clujenii nu le vor putea vedea în acţiune pe cele mai bune jucătoare de tenis ale Canadei, Eugenie Bouchard (121 WTA) şi Francoise Abanda (126 WTA).

Echipa Canadei

Zhao este cea mai bine clasată jucătoare canadiană, aflându-se pe locul 143 în lume la simplu, iar aceasta este doar a doua sa prezenţă în lotul Canadei, după meciul din 2016 cu Belarus.

Bianca Andreescu, jucătoare de origine română, a ajuns la al şaselea meci în Fed Cup, având un bilanţ excelent de 7 victorii şi un eşec. Andreescu ocupă în prezent locul 182 în clasamentul mondial.

Sebov va reprezenta Canada pentru a cincea oară în Fed Cup şi se află pe 277 în clasamentul mondial de simplu.

Gabriela Dabrowski, aflată pe locul 11 în ierarhia mondială de dublu, se află la a 10-a confruntare din Fed Cup. A câştigat recent titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

România a rămas în Grupa Mondială II după ce a învins, în aprilie, la Mamaia, reprezentativa Marii Britanii, cu scorul de 3-2.

Câştigătoarele şi învinsele din aceste partide vor evolua în barajul de promovare, respectiv de menţinere, la 21 şi 22 aprilie 2018.

Toate biletele pentru această confruntare s-au epuizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.