Salonul Auto Polus 2014, in perioada 9-11 mai

Cea de-a doua editie a Salonului Auto Polus va avea loc in perioada 9-11 mai 2014, in parcarea centrului comercial Polus Center.

Timp de trei zile, clujenii se vor putea bucura de o expoziție a celor mai noi şi revoluţionare modele auto ajunse pe piaţă, autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, vehicule hibride şi electrice, motociclete şi biciclete, piese și accesorii auto. Aici, atât vizitatorii, cât şi specialiştii, vor putea afla care sunt noutăţile în domeniu şi să analizeze ofertele speciale concepute la Salonul Auto Polus 2014.

Cea de-a II-a ediţie a acestui eveniment vine ca o confirmare, datorită feedback-ului pozitiv primit în cadrul primei ediții din partea tuturor participanților, anul acesta fiind așteptate să participe la eveniment un număr record de reprezentanţe auto-moto. Mai mult, concomitent cu Salonul Auto Polus se va desfășura și o nouă ediție a Autonet Mobility Show, târg specializat în domeniul pieselor auto, cel mai important eveniment al industriei auto aftermarket din România.

Mai multe detalii se pot găsi pe: www.salonulautopolus.ro

salonul auto polus 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.