Salvează în calendar data de 13 octombrie: concert Joe Satriani la Cluj!

Legendarul chitarist de rock instrumental, Joe Satriani, va concerta la Cluj, marți, 13 octombrie, pe scena Sălii Polivalente, începând cu ora 19:30. Satriani a vândut peste 10 milioane de albume în întreaga lume, fiind desemnat cel mai bine vândut chitarist de rock instrumental al tuturor timpurilor și a fost nominalizat la 15 premii Grammy. În deschiderea concertului, clujenii se vor putea bucura de compania chitaristului sud-african Dan Patlansky. „Joe Satriani reprezintă o inspirație uriasă pentru mine și pentru mulți alții. Este cel mai vizionar dintre chitariști și cel mai influent chitarist al vremurilor noastre. Mă simt extrem de onorat să împart scena cu el.”, afirmă Dan Patlansky.

Joe Satriani

Show-ul lui Joe Satriani face parte din turneul mondial The Shockwave Tour care promovează ultimul său album, „Shockwave Supernova”, lansat pe data de 24 iulie și care a ocupat, în prima săptămână de la lansare, locul 19 în Topul Billboard 200 al celor mai bine vândute albume din lume. Turneul a început în Franța, pe 17 septembrie, și se va termina la Londra, pe 10 noiembrie. Chitaristul a inclus România în turneu după succesul primului său concert din București, din 2013.

Joe Satriani le promite clujenilor o seară excepțională de rock instrumental, el urcând pe scenă alături de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară). Concertul va cuprinde unele dintre cele mai apreciate şi mai ascultate melodii ale sale, printre care: „The Crush of Love”, „Satch Boogie”, „Shine On American Dreamer”, „Cryin” sau „Always with me, always with you”, de altfel, cea mai iubită piesă din repertoriul îndrăgitului artist.

Satriani are o istorie remarcabilă în lumea muzicii, câștigând prestigiul internațional după lansarea albumului „Surfing with the Alien”, în 1987. El a fost, mai apoi, convins de Mick Jagger să cânte alături de acesta în primul său turneu solo din 1988. Joe Satriani a colaborat, de asemenea, cu Deep Purple, Alice Cooper, Blue Öyster Cult și Spinal Tap. În prezent, el este parte din grupul de rock Chickenfoot, format din Sammy Hagar și Michael Anthony de la Van Halen, și Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.

Biletele pentru concertul Joe Satriani din 13 octombrie sunt deja disponibile, cu prețuri care variază în funcție de locul dorit în sală: 80 lei pentru categoria a IV-a, 100 lei categoria a III-a, 120 de lei categoria a II-a, 145 de lei categoria I, 165 de lei la categoria PREMIUM, 195 de lei pentru acces în zona VIP, 225 de lei pentru VIP TRIBUNĂ și 300 de lei pentru VIP LOJĂ. La cererea expresă a artistului Joe Satriani, există o promoție pentru elevi și studenți care pot achiziționa bilete cu un discount de 50%. Biletele pot fi procurate de pe site-urile eventim.ro și satriani.funticket.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.