Șapte șoferi care au călcat pedala peste limita legală au rămas fără permis

Polițiștii clujeni au efectuat o razie pe raza județului Cluj în această săptămână pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și pentru combaterea depăşirii limitei legale de viteză.

Marți, 12 mai, în intervalul 08:00-10:30, polițiștii au acționat pe Drumul Național nr. 1–E60, în comuna Feleacu, urmărind respectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic.

Astfel, în intervalul indicat, au fost constatate și aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, iar în șapte situații conducători auto au fost depistați în timp ce rulau cu o viteză de peste 50 km/h față de limita legală admisă. Au fost reținute șapte permise de conducere, iar pentru aspecte referitoare la starea tehnică a autovehiculelor a fost retras un certificat de înmatriculare. Polițiștii au revenit în zonă și miercuri.

„În intervalul 08:00-11:30, la data de 13 mai, polițiștii au acționat pe raza localităților Feleacu și Vâlcele, pe DN 1 – E60, iar pentru neregulile constatate, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, 21 dintre acestea pentru încălcarea regimului de viteză.

Totodată, au fost reținute cinci permise de conducere pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h, fiind retrase trei certificate de înmatriculare și trei seturi de placute cu numerele de înmatriculare. Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.