Sărbătorim 30 de ani de Rage la ARTmania Festival Sibiu 2014

Rage va concerta vineri în Vampires’ Den la ARTmania Festival în rolul de headliner, în aceeași zi cu Eluveitie, Diary of Dreams și alte proiecte interesante. Rage participă în premieră la ARTmania Festival cu un val înflăcărat de power metal care va izbi Grota Vampirilor.

Rage împlinesc în acest an trei decenii de carieră Metal și își arată istoria, de la începutul anilor ’80 când se numeau Avenger și promovau „Prayers of Steel”, trecând prin succesul anilor ’90 cu abordarea clasică „Lingua Mortis”, până recent în 2009 când au luat locul trei la „Bundesvision Songcontest” și au marcat un sfert de secol de activitate.

Cu 21 de albume lansate până în present și schimbări de componență, audiența primește nu numai esența Metal-ului German, dar și plus valoarea unei echipe de muzicieni extraordinari care nu încetează să își reinventeze sound-ul de fiecare dată când creează ceva nou. Ei sunt Rage!artmania festival 2014

În 2014, trio-ul format din Peavy Wagner, Victor Smolski și André Hilgers sunt departe de pensionare chiar dacă au deja dreptul de a-și scrie memoriile și a lansa piese și versiuni nepublicate, demo-uri și frânturi de idei care au ajuns acum să își găsească finalitatea sonoră. „The Soundchaser Archives” conține două CD-uri și un DVD lansate în mai 2014 prin Nuclear Blast.

Pentru „ARTmania Vampires’ Den” vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente în rețelele DivertaGermanosMyTicket.roEventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro la prețul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete și abonamente separate. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

Cea de-a noua ediție a Festivalului ARTmania prezintă o suită amplă de concerte și evenimente alternative organizate în diverse locații din Sibiu cu scena principală amenajată în Complexul Balanța, transformat în Vampires’ Den. Aici vor avea loc evenimentele tradiționale ale festivalului, în zilele de vineri și sâmbată, 8 și 9 august 2014, iar noile confirmări vin din România și țările învecinate: Rîul Doamnei (IT), Shattered Hope (GR), Wartime (BG), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).

Pentru informații detaliate despre program, acces, restricții vă rugăm să accesați website-ul proiectului: www.artmaniafestival.ro.

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii ARTmania Festival, oferă abonaților alături de concertele consacrate, proiecţii video și spații de lectură, board games, tarot, make-up în spiritul evenimentului și tatuaje. În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungește cu un after-party monstruos. Într-un spirit contemporan, Vampires’ Den deține o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilităţile sanitare necesare. Spațiul este situat în Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţa de Piaţa Mare şi foarte aproape de gară, fiind dotat cu un sistem de ventilație performant, zonă destinată producției faimoaselor Cântare Balanța. Adresa exactă: Calea Gușteriței 21-23 – www.bit.ly/address-vampires-den.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.