Scena Operei Naționale Române acoperită cu tone de gheață pentru spectacolul oferit de Ansamblul Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg care va avea loc duminică

Duminică, 14 ianuarie, pe scena Operei Naționale Române vor avea loc două reprezentații mult așteptate ale Ansamblului Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg. Prezența celor mai renumiţi balerini-patinatori ai lumii, întâmpinată mereu cu sală plină și multă bucurie, a devenit tradiție în Cluj-Napoca. Primul spectacol va începe la ora 16:00, iar cel de al doilea va începe la ora 19:00.

După o pauză de doi ani, Ansamblul Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg revine cu spectacolul – Lacul Lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski ales în acest an ca reprezentaţie principală a turneului, aniversând astfel 140 de ani de la prima punere în scenă la Teatrul  Bolshoi din Moscova în anul 1877. Muzica magnifică a lui Ceaikovski, dar și libretul „Lacul lebedelor” sunt predestinate să creeze o atmosferă unică în care povestea impresionează audiența prin grație divină și splendoare.

Pentru turneul acesta nu numai repertoriul și reprezentațiile au fost dezvoltate, ci și designul, structura recuzitei și costumele balerinilor. În acest moment, din echipa ansamblului fac parte 80 de balerini, unii dintre ei câştigători de medalii internaţionale şi olimpice la patinaj artistic, pregătiţi de coregrafi renumiţi în arta baletului clasic rusesc.

Organizatorii declară că mai sunt foarte puține bilete pentru reprezentațiile de duminică ( ora 16.00 și ora 19:00) și îi sfătuiesc pe iubitorii artelor frumoase să se grăbească în achiziționarea biletelor.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de pe site-ul www.dieselevents.ro sau de pe site-urile partenerilor.

Prețul biletelor (lei): 347, 298, 279, 258, 238, 198, 189 şi 89(vizibilitate redusă).

Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 5 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită(fără loc pe scaun), iar cei cu vârsta de până la 8 ani au reducere de 50%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.