Scenariu SF? Candidează Emil Boc la președinția României din partea Alianței Vestului?

Un deputat independent, Remus Borza, a scris pe blogul personal un scenariu fantasmagoric prin care îl dă pe Emil Boc drept candidatul Alianței Vestului la președinția României, dar acest lucru pare de domeniul SF-ului deoarece edilul orașului a anunțat demult că își dorește să rămână la Cluj și nu are alte ambiții politice.

Pentru PNL, primarul Clujului ar putea fi o alternativă la Klaus Iohannis, iar organizaţiile liberale din Transilvania ar putea să îl susţină pe edil la alegerile prezidenţiale din 2019. Scenariul fantezist a fost lansat de un deputat care susţine că nici mai mult nici mai puţin decât că în spatele acestui plan s-ar afla „Grupul de la Cluj”.

„Avem de a face,pe lângă oportunitățile economice și de dezvoltare oferite de această Alianță, și cu o mișcare politică din partea semnatarilor. PNL nu a reușit, nici în Anul Centenarului, să iasă cu nimic în față, nici măcar să capitalizeze politic moștenirea Brătienilor ca întregitori de țară. Electoratul liberal, dezamăgit de politica actualei conduceri, migrează deja spre ALDE sau spre Cioloș. Un astfel de proiect poate relansa și recredibiliza PNL și poate crea chiar o alternativă la Iohannis din perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor. Organizațiile PNL din Ardeal, extem de puternice, ar putea să-l susțină pe Emil Boc la președinția României. “Grupul de la Cluj”joaca tare. La doua capete”, a scris deputatul independent Remus Borza pe blogul personal.

Readucem aminte că primarii din Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea, toţi membri PNL, au lansat Alianţa Vestului , un parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.