Schimb de generații în PSD Cluj! Era lui Remuș Lăpușan s-a încheiat la conducerea filialei județene, după ce președintele-condamnat Liviu Dragnea l-a numit pe Horia Nasra interimar

Eșecurile în lanț suferite de PSD la alegerile din Cluj au stârnit un val de nemulțumiri în birourile social-democraților de la București, iar țap ispășitor a fost scos eternul președinte Remus Lăpușan, care a fost pus pe liber chiar de către liderul partidului, președintele-condamnat Liviu Dragnea, și înlocuit cu tânărul istoric Horia Nasra, purtător de cuvânt al organizației județene a PSD și proaspăt consilier local.

nasra

Remus Lăpușan va rămâne consiler județean pentru următorii patru ani și un simplu membru de partid, iar Nasra va asigura interimatul la conducerea filialei PSD Cluj până la următoarele alegeri și constituirea unui nou Birou Politic Județean.

„În urma demisiei dlui. Remus Lăpușan și a analizei rezultatelor alegerilor locale din iunie 2016, precum și datorită faptului că urmează un noul rând de alegeri, cele parlamentare, pentru obținerea unui scor mai bun în Cluj-Napoca și în județ, CEX al PSD a stabilit în ședința de astăzi numirea unui președinte interimar, în persoana consilierului local Horia Nasra, cât și dizolvarea BPJ al PSD Cluj.

În perioada următoare se va constitui un nou Birou Județean care va cuprinde primari social-democrați din Cluj și numeroși tineri”, se arăta acum două zile într-un comunicat remis presei de PSD Cluj.

„Susțin această decizie a CEX și cred că este nevoie de o nouă generație de tineri care să obțină rezultate mai bune ale PSD în Cluj. Voi rămâne alături de această echipă”, a declarat consilierul județean Remus Lăpușan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.