Schimbări importante în conducerea echipei de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca! Noul președinte va fi Marius Bojiță, fostul rector al UMF Cluj!

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania și-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Sala Polivalentă, noua conducere administrativă a clubului, precum și noua denumire sub care acesta își va desfășura activitatea.

conducere U BT Cluj Napoca

La conferința de presă a participat și Omer Tetik, directorul general al Băncii Transilvania.

Începând de astazi, clubul se va numi U-BT Cluj-Napoca, iar echipa de seniori se va numi în continuare U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Conducerea clubului are o nouă componență:

Marius Bojiță – președinte CS U-BT Cluj-Napoca
Nicolae Tarcea – vicepreședinte CS U-BT Cluj-Napoca
Mircea Cristescu – vicepreședinte CS U-BT Cluj-Napoca

omer tetik banca transilvania„Ne bucurăm că suntem aici pentru că trecem acum la o nouă etapă a colaborării cu clubul nostru de baschet. Banca Transilvania aduce un sprijin important, un sprijin semnificativ pentru club. Clujenii trebuie să arate un sprijin, o susținere mult mai mare față de echipă. Avem până acum patru stele aici, pe siglă, trebuie să obținem cinci stele, șase stele, să schimbăm logo-ul, să nu mai fie spațiu pe el… Vin din al doilea oraș din Turcia, Izmir, iar echipa de acolo anul trecut a fost campioană în Turcia, a câștigat Cupa Turciei. Prima dată când am fost la un meci de baschet în Cluj a fost acum trei ani și am simțit adevăratul spirit al clujenilor. Cu toate glumele despre Ardeal și despre clujeni, acolo, pe teren, nu a fost nimeni încet, se juca în viteză mare, oamenii erau încântați și cred că acest spirit trebuie cultivat. Acum trebuie să jucăm cu 7.000 de spectatori în sală! Noi, Banca Transilvania, vom oferi tot srijinul necesar echipei tehnice și sper ca la finalul sezonului să sărbătorim succesele echipei.

Nu m-am ântâlnit cu toți jucătorii, însă o să ne întâlnim, dar ca fani ai echipei, nu ca și conducere, o să cerem auografe. Cred că și Banca Transilvania a dovedit spirit competitiv în ultimii 20 de ani, acum câțiva ani jucam la accedere în play-off, acum suntem în final-four, în finală. Sigur ne vom bucura de succesele echipei, dar important este să investim în viitorul activității sportive. Bugetul este destul de semnificativ, atât pentru domeniu, cât și ca sumă, noi suntem dispuși să susținem echipa cât este nevoie”, a declarat Omer Tetik, directorul general al Băncii Transilvania.

marius bojita„Am puține emoții fiind în această calitate, alături de un sponsor deosebit, Banca Transilvania. Așa cum probabil cunoașteți, baschetul în Cluj este unul dintre sporturile care aduce, și nu spun spectatori, ci spun susținători foarte mulți în sala sporturilor. Cred că la început de campionat, susținătorii vor fi în număr și mai mare, având în vedere pretențiile pe care le are clubul, acelea de a ataca din nou titlul de campioană a României. Cred că dumneavoastră, media, prin condeiul și prin imaginile pe care le oferiți, veți fi alături de echipa Clujului, care își dorește să facă performanță, dar și să formeze caractere. Cred că, alături de Banca Transilvania și de alți colaboratori, care speram că se vor alătura clubului, aceste performanțe sunt posibile și vom putea, la sfârșitul campionatului, să ne mândrim cu un nou titlu”, a declarat noul președinte al clubului U-BT Cluj_Napoca, Marius Bojiță, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

Fostul președinte, Mircea Cristescu, va rămâne doar vicepreședinte în cadrul clubului. „Toată lumea știe că întotdeauna obiectivul nostru a fost baschetul de calitate, acesta va rămâne permanent. Într-adevăr, ne luptăm pentru locul 1, pentru că așa suntem obișnuiți, noi, foștii jucători, așa dorim să obișnuim și următoarele generații, să fie învingători, să își dorească să fie cei mai buni. Este adevărat că în ultimii 15 ani am reușit doar o dată să luăm titlul, dar nu am făcut baschetul de râs!”, a precizat Cristescu.

Nicolae Tarcea va ocupa și el funcția de vicepreședinte în cadrul clubului. „Anul trecut eram aproape în aceeași formulă, aproape același sprijin de la bancă și care s-a derulat cu siguranță întregul an și, un punct remarcabil, nu au fost critici legate de faptul că am avut un an în care am avut un eșec. Și noi știm că în viață nu câștigi întotdeauna, ne-am fi dorit, dar nu am fost să fie anul nostru, dar nu au fost critici reale venite dinspre bancă și anul acesta susținerea Băncii Transilvania este la un nivel foarte înalt”, a declarat Tarcea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.