Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” aduce arta în cartierele Clujului

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local Cluj-Napoca, invită publicul de toate vârstele, joi, 2 martie, începând cu ora 17.30, la Cinema „Dacia” Mănăştur, la un spectacol de muzică populară şi uşoară de excepţie dedicat iubirii, primăverii şi Mărţişorului. Spectacolul urmează celui din 23 februarie, susţinut de experţii şi cursanţii şcolii, de Dragobete, la Cinema „Mărăşti” şi care s-a bucurat de un real succes în rândul cetăţenilor din zonă. 

Pentru a cuceri atenţia şi interesul publicului din cartierele municipiului Cluj-Napoca, conducerea instituţiei de învăţământ a conceput această abordare inedită, şi anume, de a ieşi din sălile proprii de spectacole şi de a veni în faţa locuitorilor diferitelor zone ale oraşului. Astfel, locuitorii cartierului Mănăştur sunt aşteptaţi, în număr cât mai mare, în sala cinematografului ,”Dacia”, o locaţie recent renovată, pentru a lua parte la spectacolul susţinut de cursanţii şcolii, acompaniaţi de Orchestra ,,Vatră de Dor” a instituţiei, dirijată de Iancu Pop şi de formaţia de muzică uşoară „Recovered”, coordonată de Rareş Suciu.

De asemenea, în cadrul spectacol vor mai fi prezenţi şi Ansamblul Folcloric „Vatră de Dor” al Şcolii de Arte Cluj, cât şi reconfigurata formaţie de muzică uşoară, „Napoca”, într-o formulă nouă, cu tineri cursanţi extrem de talentaţi. Prezentarea îi va aparţine actorului Petre Băcioiu.

Intrarea la acest spectacol este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.