Se deschide primul supermarket Auchan la Turda

Lanțul francez de retail Auchan a anunțat că va deschide prima unitate din Turda, după cele trei pe care le are deja în municipiului Cluj-Napoca.

Compania Auchan România a pus la bătaie 30 de posturi pentru noul supermarket care se va deschide în curând. Cele mai multe sunt pentru operatori de vânzări, operatori produse fresh, echipa de securitate, dar și pentru operatori recepție marfă, casieri și tehnician de întreținere.

Francezii mai dețin la Cluj-Napoca două hipermarketuri, în centrelele comerciale Iulius Mall și Auchan Iris, precum și un supermarket în complexul Vivido, din cartierul Gheorgheni.

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale internaționale fiind prezent în 17 țări, cu 3.700 magazine și 350.000 de angajați.

Primul magazin din România a fost deschis în  2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o rețea de magazine MyAuchan și 10.000 de angajați. Principalii săi competitori la Cluj sunt Kaufland, Carreffour și Cora, la hipermarketuri, iar la supermarketuri, Profi, Lidl, Penny Market, Unicarm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.