Se vând bilete la meciul din preliminariile EURO 2017 de baschet feminin dintre România și Turcia, din Sala Polivalentă Cluj

Echipa națională de baschet feminin a României va juca în data de 20 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, împotriva reprezentativei Turciei, derby-ul de calificare la Campionatul European din 2017.

romania baschet feminin

Preţul unui bilet este de 10 lei şi are o valoare unică, indiferent de locul ocupat în cea mai mare sală din România. Federația Română de Baschet a pus la vânzare aproximativ 5.000 de bilete, suporterii neputându-şi cumpăra tichete la peluzele din primul inel. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul biletmaster.ro.

România şi Turcia se află la egalitate în Grupa H, ambele formaţii câştigând meciurile cu Israel şi Bosnia, jucate anul trecut. Din această grupă, alcătuită din patru echipe, locul 1 se va califica direct la EuroBasket 2017, iar ocupanta poziţiei secunde trebuie să se afle printre cele mai bune şase formaţii clasate pe locul doi în celelalte nouă grupe pentru a ajunge, la rândul ei, la întrecerea continentală.

România a jucat un singur meci în această campanie de calificare la europeanul de baschet feminin din 2017, cu Bosnia, tot la Cluj, în fața a 5000 de spectatori. Elevele pregătite de tehnicianul sârb Miroslav Popov s-au impus cu scorul de 67-65.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.