Secția de baschet feminin a lui „U” Cluj are o nouă conducere tehnico-administrativă! Carmin Popa, noul antrenor al echipei!

Cea mai prolifică secție din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, cea de baschet feminin, are o nouă conducere tehnico-admninistrativă, grație unui parteneriat încheiat cu Napoca Baschet School.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj și Napoca Baschet School au încheiat o colaborare pentru performanță prin care echipa de baschet feminin a clubului „U” va beneficia de serviciile celor mai bune jucătoare formate la Cluj. De asemenea, NBS va asigura managementul secției de baschet feminin alături de parteneri economici tradiționali sau nou veniți în acest proiect.

Prin parteneriatul dintre CSU și NBS clubul „universitar” va beneficia de serviciile celor mai bune jucătoare produse de baschetul clujean, acordând o mai mare atenție jucătoarelor formate la nivel local și național, cerință de altfel obligatorie în campionatul intern din sezonul 2018/2019.

Clubul Napoca Baschet School a fost înființat în 2013 și de atunci este o prezență constantă la turneele finale Under16 și Under18 de baschet feminin. Cu generații diferite, echipele NBS au cucerit titluri naționale sau locuri pe podium, multe dintre jucătoare fiind și componente ale loturilor naționale: Mihaela Maxim, Marina Sfârlea, Roberta Boț, Roberta Sălățioan, Anda Sărăcuț, Daniela Țopan, Nicolett Orban sau Irina Părău.

Noul antrenor al echipei de baschet feminin „U” Cluj este Carmin Popa, care în cariera de până acum a fost antrenor secund la U18 și U20 la naționala feminină a României, un an ca principal la U18, a promovat cu echipa de baschet masculin „U” Cluj în Divizia A și a obținut multiple locuri pe podium în campionatele de juniori.

Cristian Chișiu va fi noul manager al echipei.

Noul staff înlocuiește astfel echipa fostului președinte al secției, Liviu Alexa, respectiv pe antrenorul Dragan Petricevic, care au adus medaliile de vicecampioană în sezonul 2016-2017, iar în sezonul trecut a încheiat pe locul 4 în Liga Națională de baschet feminin.

One thought on “Secția de baschet feminin a lui „U” Cluj are o nouă conducere tehnico-administrativă! Carmin Popa, noul antrenor al echipei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.