Senatorul Alin Tișe reacționează după ce Guvernul Ponta e dispus să aloce 50 milioane de euro pentru noul stadion din Craiova

Guvernul României condus de Victor Ponta este decis să acorde o finanțare de la bugetul de stat de 50 de milioane de euro pentru realizarea unui nou stadion la Craiova, lucru care l-a deranjat pe senatorul Alin Tișe, fost președinte al Consiliului Județean Cluj.

alin tise

Readucem în atenție, Corpul de Control al Premierului a verificat în campania electorală din acest an pentru prezidențiale o alocare de 14 milioane de euro de la stat pentru construirea stadionului Cluj Arena, în timpul mandatului de premier al lui Emil Boc.

Alin Tișe a reacționat foarte dur și precizează că stadionul Cluj Arena a costat mult mai puțin decât viitoarea arenă de la Craiova, în condițiile în care va fi și mai mică.

„Stadionul din Craiova a fost licitat la 55 milioane de euro, iar Ponta a decis să finanțeze cu 50 milioane de euro. Adică aproape în totalitate. Cum a licitat stadionul primăria din Craiova de vreme ce nu avea asigurată finanțarea? Un stadion mai mic decât cel din Cluj, care însă a costat doar 35 milioane de euro cu toate lucrările adiționale. Cel din Craiova costa 55 de milioane de euro! Guvernul PDL a alocat 14 milioane de euro pentru Cluj Arena, iar Ponta a făcut ceea ce știe el să facă mai bine: să distrugă tot şi să susțină că finanțarea Cluj Arena a fost ilegală. Sigur, în plină campanie electorală. Oare acum cei 50 milioane de euro au fost alocați corect din fondul de rezerva? Oare Corpul de Control politic al lui Ponta, acest grup infracțional organizat, va face un control fulger, de urgenţă, pentru a descoperii ilegalități? Clujenii pot vedea acum diferența intre guvernul Boc şi guvernul Ponta. Clujenii sunt pedepsiți, iar votanții PSD premiați!”, a declarat Alin Tişe.

Redăm integral comunicatul de presă „Ordonanță pentru doctorul Ponta” al senatorului Alin Tișe.

Solicit Corpului de Control Politic al lui Victor Ponta să controleze de urgenţă modul în care prim-ministrul Ponta a emis o ordonanța de urgenţă pentru sine!

România este ţara în care un cetățean, prim-ministrul Ponta, își dă el pentru el un act normativ.
O ordonanță de urgenţă aberantă prin care ministrul educației spune că „sunt mulţi cetățeni în România care vor să renunțe la titlul de doctor”.

Acești mulţi cetățeni sunt de fapt „unul singur – V. Ponta”.

Asta în timp ce același prim-ministru folosește corpul de control politic, acest grup infracțional organizat, ca poliție politică, asemeni Securității comuniste.

Acest prim-ministru își permite din situația penibilă să trimită acest grup infracțional organizat numit corp de control să controleze ilegal primării şi consilii județene în condițiile în care nu are aceasta competenţă legală.
Solicit corpului de control politic al lui Ponta să controleze activitatea prim-ministrului şi să stabilească daca este legal să-şi emită pentru sine o ordonanță de urgenţă.

Solicit lui V. Ponta să dea o ordonanță de urgenţă prin care să stabilească că acest grup infracțional organizat – Corpul de Control – începând de mâine să devină poliție, procuratură, instanță de judecată, Curte de Conturi. Toate într-un singur „corp”, condus evident de comunistul Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.