Sensul giratoriu de pe Bulevardul Muncii, de langa Auchan, revine

Sensul giratoriu de la intersectia strazilor Oasului-B-dul Muncii-Byron va fi reinfiintat incepand de astazi, cu titlu experimental intr-o prima faza.

sens giratoriu auchan cluj muncii oasului

Potrivit reglementarilor de circulatie in zona, vor fi pastrate amenajarea geometrică existentă și se va completa cu separatori de sensuri care să delimiteze calea inelară de circulație pentru autovehicule, față de liniile de tramvai care taie insula centrală.

Astfel, vor fi amplasate indicatoarele rutiere de presemnalizare și semnalizare sens giratoriu, inclusiv indicator de trecere de la circulația pe 2 benzi, la circulație pe o bandă, pe strada Oașului, la venire spre intersecție.

Măsura a fost implementată de Primăria Cluj-Napoca, în urma reanalizării împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean și Politia municipiului Cluj-Napoca a situației circulației din zonă, ținând cont și de numeroasele solicitări ale clujenilor.

Rugăm participanții la trafic și locuitorii din zonă să circule cu prudență, să se conformeze și să manifeste răbdare până la asimilarea noii reglementări de circulaţie.

Cu această ocazie s-a instituit sens unic de circulație pe strada Byron, dinspre strada Oașului spre strada Sobarilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.