Serban Tiganas face angajarea la meciul cu Trabzonspor din Sala Polivalenta

Arhitectul Serban Tiganas va face angajarea la primul meci european disputat in Sala Polivalenta, dintre „U” BT Cluj-Napoca si Trabzonspor, ce conteaza pentru etapa a II-a din grupa F Eurochallenge. Meciul va avea loc astazi, de la ora 18:00.

serban tiganas arhitect

Serban Tiganas este arhitect practician de peste 20 de ani, lucrează la Cluj in biroul de proiectare „Dico & Tiganas”, iar noua Sala Polivalenta este una dintre cele mai recente lucrari semnate de acesta. Serban Tiganas este unul dintre fondatorii Ordinul Arhitectilor din România si totodata presedintele acestei organizatii.

Bilete se mai pot cumpara astazi, incepand cu ora 13.00, iar pretul acestora este unic, 10 lei, iar tichetele sunt fara loc. Copii sub 7 ani au accesul gratuit.

Trabzonspor Medical Park este un club infiintat in 1967 in orasul Trabzon din nord-estul Turciei, pe malul Marii Negre. Trabzon este asezat pe traseul istoricului Drum al Matasii, devenind de-a lungul secolelor un amalgam de religii, limbi vorbite si culturi.

Clubul Trabzonspor a luat nastere ca o reunire a mai multor cluburi locale si are mai multe sectii, printre care fotbal masculin si feminin, judo, inot si baschet.

Arena pe care isi disputa meciurile este Hayri Gür Arena, cu 7500 de locuri, inaugurata in 2011.

Echipa a evoluat in cea mai mare parte in a doua liga din Turcia, reusind sa castige aceasta competitie in 2010 si in 2013. De fiecare data cand a promovat, a urmat un an excelent. In 2010-2011 a jucat semifinala, pentru ca sezonul urmator sa retrogradeze, iar in 2013-2014 a ajuns pana in sferturile de finala ale campionatului, fapt ce i-a dat dreptul sa se inscrie in EuroChallenge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.