Seri de vara clujene in Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca, sambata, 27 august, cu spectacolul de opera „Alice în Țara Minunilor”

Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca este o nouă locație a evenimentului Seri de vara clujene. Datorită deschiderii și sprijinului oferit de administrația Grădinii Botanice, alături de Scena Urbana am pregătit spectacolul de operă „Alice în Țara Minunilor” – o adaptare după operă de Robert Chauls.

seri de vara clujene gradina botanica alice in tara minunilor

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 august 2016, ora 19:00 în Grădina Romană a Grădinii Botanice „Alexandru Borza” iar intrarea va fi liberă.

„În lumea fantastică a lui Carroll Lewis vom fi purtați ca într-un carusel amețitor al jocurilor de cuvinte și rime întortocheate – și totusi Alice are ceva atât de simplu. Alice, cea din Țara Minunilor este copilul care îndrăznește. Ea indrăznește să viseze, fără limite, fără frică, ea îndrăznește să își înfrunte fricile și să țină piept intrupărilor acestora, ea indraznește să fie liberă – liberă să plutească într-o lume care ne provoacă sa o înțelegem și care până la urmă, nu e decât o simplă joacă de copil. Alaturi de ea suntem cu toții invitați să închidem ochii și să visăm, dar nu oricum, ci cu pofta si curajul copilului pur, un vis fara bariere…ca o joaca intr-una dintre cele mai fascinante si provocatoare povești ale tuturor timpurilor”.- regizor Sandu Iulian

Conducerea muzicală: Flaviu Mogoșan
Regia Artistică: Iulian Ioan Sandu
Pregătirea muzicală: Renata Burcă
Concept costume si machiaj: Anca Pintilie
Distribuție:
Oana Trimbitas – Alice
Adonis Tanta – Motanul Cheshire/Palarierul
Adriana Tidor – Ducesa
Delia Mihali – Regina
Zoltan Molnar – Omida, Iepurele de Martie, Grifonul
Ato Sumi – Iepurașul, Bucatareasa
Adrian Strâmtu -Regele/țestoasa

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Co-organizator: Scena Urbană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.