Sexy-judecătoarea de la Cluj-Napoca, frânge inimi printre infractori!

V-aţi gândit vreodată că o judecătoare ar putea fi dorită de infractori? Nu cred, dar Ruxandra Maria Popa de la Judecătoria Cluj-Napoca este excepţia. Tânăra în vârstă de 28 ani face senzaţie în sala de judecată şi frânge inimi printre infractorii pe care îi trimite după gratii, iar colegii ei spun că este foarte greu să lucreze în preajma ei.

E blondă, e apetisantă, iar dacă nu ai cunoaşte-o, nu ai zice că locul ei se află la pupitrul unui judecător. Tânăra originară din Sibiu a fost repartizată la Cluj-Napoca spre sfârşitul anului trecut după ce a trecut de examenul dificil de la Institutul Naţional de Magistratură, unde s-a clasat pe locul 51 din cei 65 de magistraţi admişi la examen.

La 22 de ani, pe când era la Sibiu, Ruxandra a pozat pentru un săptămânal local, iar imaginea ei de sex-simbol continuă să o caracterizeze şi la Judecătorie, acolo bărbaţii spun că are acelaşi sex-appeal şi e foarte greu să se concentreze când lucrează în preajma ei.

Ruxandra nu a ajuns degeaba judecător, în facultate a fost una dintre studentele eminente, materiile ei de zece fiind analiza financiară, penal special şi procedură penală. A terminat două facultăţi, finanţe-bănci şi dreptul.

Bărbatul ideal

Să fie carismatic, să aibă o personalitate puternică şi ştie să impună celorlalţi respectul. „Îmi place să mă simt protejată de iubitul meu”, spune tânăra.

 

„Blonda sexy de la Judecătorie” ascultă cu plăcere muzica house, reggae, R&B, iar printre artiştii ei preferaţi se numără, Beyonce, Seal sau Sade. Pasiunile ei sunt sălile de fitness, pe care le frecventează cu regularitate, magazinele de haine şi plimbările. Îndrăgeşte iepuraşii, motiv pentru care a şi pozat în facultate costumată într-un iepuraş cu urechiuşe roz.

 

 

 

Mereu în mişcare

Dar trupul ei de invidiat trebuie întreţinut cumva. Când nu o găseşti în sala de judecată, o găseşti cel mai probabil într-o sală de fitness lucrându-şi coapsele şi abdomenul, aşa cum îi şade bine unei dive ca ea. Ruxandra avut înclinaţii spre sport de mică, în copilărie a practicat gimnastica aerobică, înot, handbal şi volei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.