Sfaturile nutriționistei Patricia Rusu pentru cei care vor să slăbească: „Nu ai cum să te aștepți să slăbești, dacă rămâi cu același tip de gândire”

Specialistul în nutriție și alimentație sănătoasă, clujeanca Patricia Rusu a oferit o serie de sfaturi și idei pentru cei care își doresc să slăbească.

Cred că nu există om pe pământul acesta care să nu fi trecut măcar o dată în viață prin experiența unei diete, fie de slăbit, fie de îngrășat, fie de detoxifiat, cu câte un țel în minte.

Atunci când pornim pe un astfel de drum, ne dorim să reușim. Dar oare pornim bine pe drum, astfel încât să ne ducă la destinația mult dorită?

Da, la început există acel entuziasm, susținut de studii, cărți și informații pe care le-am găsit și pe care le-am cercetat. Însă, draga mea, asta nu este suficient. Ceea ce trebuie să iei tu în considerare, înainte de toate ești TU, persoana ta, emoțiile tale, ideile pe care ți le-ai format de-a lungul timpului, experiențele pe care le-ai trăit…deoarece toate acestea te-au adus în punctul în care ești acum.

Primul pas pe care tu trebuie să-l faci astfel încât să ai parte de reușită este EDUCAREA MINȚII pentru că în minte se dă bătălia de fiecare dată când începi ceva nou. Mintea este singura care te va ajuta cu adevărat în procesul tău de slăbire, de schimbare.

AICI SE DĂ BATALIA – IN MINTEA NOASTRA! De aici putem porni spre schimbare. Dacă te afli și tu în situația de nereușită iată care este problema: imaginea ta de la nivel subconștient rămâne neschimbată, chiar dacă tu bombardezi corpul cu alimente magice, diete minune etc, astfel ca mintea ta va găsi soluții să păstreze realitatea în concordanță cu această imagine … pe care o cunoaște, care îi este in zona confortabilului.

Altfel spus, dacă mintea ta nu a acceptat ideea ca tu sa fi slăbit, să te fi regenerat ca să nu mai simți simptomul X, Y, Z, nu vei reuși să faci schimbări de durată.

De aceea cea mai bună abordare este să începi prin a lucra la nivel mental și să conștientizezi pentru ca schimbarea să survină ușor și normal în viața ta și să elimini blocajele care limitează„, s scris nutriționistul.

Pentru mai multe sfaturi puteți contacta nutriționistul AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.