Show de stand up comedy cu Nicu Bendea si Mane Voicu, la Cinema Victoria

Sambata, 15 martie 2014, Cinema Victoria va gazdui un show de stand up comedy cu indragitul comediant Nicu Bendea si Mane Voicu, câştigătorul competiţiei de Open Mic FISC 2013.

Evenimentul va avea loc la ora 20:00.

stand up comedy

Nicu Bendea este cel mai cunoscut comediant de stand-up din Transilvania. A inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al trupei de umor „Comedica”. Din februarie 2012, Bendea este prezentatorul emisiunii „Tonik Show” difuzată pe Transilvania Look TV.

Mane Voicu s-a apucat de stand up comedy la 16 ani, a făcut spectacole în toate oraşele mari ale României, a terminat de curând facultatea de teatru, iar anul trecut a castigat competitia de Open Mic 2013 la Festivalul International de Stand Up Comedy organizat la Cluj-Napoca.

Biletele costa 20 de lei și se pot achiziționa începând cu 10 martie de la Cinema Victoria, zilnic între 16:00 și 22:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.