Si PNL are penalii lor – Senatorul clujean Marius Nicoara, condamnat la inchisoare!

Senatorul clujean Marius Nicoară a primit astazi o lovitura importanta din partea magistratilor Înaltei Curti de Casaţie şi Justiţie, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce a condus sub influenta alcoolului şi a produs accident in 2014.

Senatorul PNL Cluj va fi obligat să presteze si muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Cluj-Napoca.

Aceasta decizie nu este insa definitivă si va putea fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Marius Nicoara a produs în noiembrie 2014 un accident de circulație, în timp ce conducea beat la volan.

Senatorul va fi obligat sa plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 4500 lei.

„La data de 28 noiembrie 2014, în jurul orei 23:45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, din municipiul Cluj Napoca, iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de mașina din faţa sa, producând un accident de circulaţie și intrând în coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a martorului V.C.R. , conducătorul auto al mașinii cu care a intrat în coliziune și care a refuzat să depună plângere. Prin raportul de expertiză medico-legală s-a concluzionat că inculpatul Nicoară Marius Petre avea la ora indicată o alcoolemie de cca. 1,65 gr.la mie”, se arata in mentiunea procurorilor.

Marius Nicoară a fost trimis în judecată în 8 noiembrie 2016. Potrivit rechizitoriului procurorilor, în 28 noiembrie 2014, în jurul orei 23.45, acesta a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 13, a produs un accident de circulaţie, intrând într-un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului, şoferul maşinii lovite de Nicoară a fost rănit. Bărbatul a refuzat să depună plângere penală şi are calitatea de martor în dosar.

În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit că Marius Nicoară „avea la ora indicată o alcoolemie de circa 1,65 gr. %”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.