Simona Baciu, fondatoarea Transylvania College, va ţine o conferinţă la un summit de educaţie şi business în SUA

Preşedintele fondator al Transylvania College, Simona Baciu, va fi keynote speaker la The Leader in Me Global Education Summit, care va avea loc la Salt Lake City, în perioada 30-31 iulie.

„Simona Baciu este un vizionar și un agent al schimbării în domeniul educației, deoarece filozofia ei începe și se termină cu bunăstarea elevilor. În anii ’90, a ajuns la concluzia că educația românească are nevoie de o schimbare profundă, de la mentalitate la metodele de predare și curriculum.

Pornind de la o grădiniță fondată într-un apartament cu două camere, în 1993, a înființat școala de prestigiu care este azi Transylvania College. Simona Baciu face parte din organizații naționale și internaționale de elită și ca speaker la numeroase conferințe promovează un sistem educațional modern, bazat pe valori și performanțe”, este descrierea pe care organizatorii i-au făcut-o fondatoarei Transylvania College.

Printre cei care le vor vorbi invitaților sosiți de la 3.500 de școli din toată lumea se vor afla Sean Covey, om de afaceri, speaker, autor al mai multor bestseller-uri, vicepreședinte executiv Global Solutions and Partnerships, din cadrul FranklinCovey, și Muriel Summers, consultant în leadership educațional, directorul AB Combs Leadership Magnet Elementary School, aleasă de mai multe ori profesorul anului și directorul anului în SUA, conform portalului Angajatorul Meu.

TCC este o instituție de învățământ care are la temelie fundația cu același nume. Simona și Dan Baciu sunt inițiatorii și fondatorii fundației care a lansat instituțiile educaționale Grădinița Happy Kids și Școala Internațională Cluj.

La TCC învață acum 700 de copii, sub îndrumarea a 200 de profesori. Soții Baciu sunt încă implicați în conducerea școlii al cărei manager este fiica lor, Ruxandra Mercea. Principalele școli private din Cluj sunt TCC, Royal School in Transilvania (pe profil britanic) și Spectrum (pe profil turcesc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.