Simona Halep mai urcă două locuri în clasamentul WTA

simona halepSimona Halep a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA în timp real, prin resetarea punctajelor tenismenelor la începutul turneului de la Indian Wells.

WTA a scăzut tuturor tenismenelor punctele obţinute anul trecut la Indian Wells, astfel că Simona Halep a urcat de pe locul 7 până pe locul 5.

În prezent, singurele tenismene din lume mai bune decât Simona Halep sunt Serena Williams (care nu participă la Indian Wells 2014), Na Li, Agnieszka Radwanska şi Viktoria Azarenka.

Faţă de clasamentul dat publicităţii în 3 martie, Halep le-a depăşit pe Maria Şarapova şi Angelique Kerber, care anul trecut au avut un parcurs lung la Indian Wells: rusoaica a câştigat turneul, iar germanca s-a oprit în semifinale.

Pentru a rămâne pe locul 5, Halep trebuie să câştige turneul sau să lege câteva victorii şi să spere că Şarapova şi Kerber să se împiedice mai repede decât au făcut-o anul trecut. Rusoaica Şarapova poate fi oprită din cursa către un nou titlu la Indian Wells chiar de către Sorana Cîrstea, pe care ar putea-o întâlni în turul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.