Singurul festival major de muzică din Europa care nu a fost anulat

Festivalul EXIT din Serbia este singurul din Europa care nu a fost anulat. Evenimentul se va desfăşura în august, iar organizatorii au anunţat prin intermediul Facebook un nou format, scrie MEDIAFAX.

EXIT Festival din Novi Sad, Serbia, este singurul mare festival european de muzică care va avea loc în cursul lunii august. Organizatorii au anunţat pe Facebook un nou format pentru festivalul care are loc de peste 20 de ani în cetatea Petrovaradin din Novi Sad.

Festivalul a câştigat de două ori, în 2013 şi 2017, titlul de „Cel mai important festival european” şi adună anual în cele 4 zile de petrecere cu peste 40 de scene, peste 55.000 de vizitatori zilnic.

Cu toate acestea, situaţia actuală nu i-a împiedicat pe organizatori să se oprească şi au căutat soluţii pentru ca îndrăgitul festival să se poată desfăşura. Ca element de noutate, cei care au achiziţionat bilete pentru evenimentul din 2020 pot opta între ediţia actuală sau cea viitoare, din 2021.

Numărul celor care vor să petreacă în vară la EXIT Festival va fi limitat de măsurile de siguranţă adoptate în concordanţă cu noile standarde admise pentru evitarea răspândirii noului coronavirus. Organizatorii promit nume sonore pe scena festivalului. Zilnic contactează noi artişti dispuşi să performeze pentru EXIT, scrie Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.