ŞOCANT: Un maidanez a fost împușcat în Floreşti de faţă cu un copil

maidanez impuscat in florestiUn bărbat din Floreşti, înarmat cu o puşcă de vânătoare, a împuşcat, cu sânge rece, un maidanez, sub privirile îngrozite ale unei mame şi fiicei acesteia de numai câţiva anişori care se plimbau împreună cu câinele lor.

„Ne-am pornit într-o scurtă plimbare aici în apropiere de deal, după cum se vede nu e distanță mare între zona în care locuim și în care vrem să mergem. Ne-am dus împreună cu câinele nostru și încă doi câini care ne-au urmărit de la bloc, câini comunitari, care sunt sterilizați, și efectiv s-a tras asupra noastră, pentru că s-a tras la aproximativ 20 de metri de mine și de fiica mea, unul dintre câinii comunitarii fiind ucis”, a declarat femeia, citat de citynews.ro.

Femeia a mărturisit că nu a îndrăznit să se apropie pentru a-i vedea chipul bărbatului. „Era înarmat şi nu am avut curajul să merg aproape de el, fiind și cu copilul, mai ales, nu m-am apropiat să văd cine e, dar el trăgea în voie pe aici, nu știu după ce trăgea, după șoimi sau după ce, dar nu era stingherit de nimic, se vedea clar că nu îl interesa că a ucis un animal”, a completat aceasta.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.„În cazul câinelui ucis în localitatea Florești, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Cluj efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor cu cruzime și uz de armă letală fără drept”, a declarat Anca Bolba, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.