ȘOCANT – Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de doi băieți într-un cartier din Cluj-Napoca

Doi tineri l-au bătut cu bestialitate și fără milă pe un al treilea în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca, potrivit dejeanul.ro.

bataie marasti copii

Momentul bătăii a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale și în toată presa locală și națională. Din înregistrare se vede cum un tânăr, aflat la pământ, este lovit fără milă cu pumnii și picioarele de alți doi băieți din motive necunoscute, iar la un moment dat acestuia îi este spart capul de la loviturile dure aplicate. Victima este practic călcată în picioare de cei doi indivizi, care ii reproșează pe filmare că „vinde legale”.

Posesorul contului de Facebook pe care apare filmarea le cere sprijin internautilor pentru a oferi informatii despre incident si autorii sa fie reclamati la politie, desi inca nu se stie cand a fost realizată filmarea.

VIDEO

Varianta 1Varianta 2

Cei doi agresori sunt următorii: Cristian Sabo și Lucian Varadi, primul fiind elev la Școala Ion Agârbiceanu, iar al doilea la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”.

Potrivit unor surse, victima a depus plângere la poliție, iar unul dintre agresori a fost prins, în timp ce al doilea este de negăsit.

2 thoughts on “ȘOCANT – Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de doi băieți într-un cartier din Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.