SOLE Luxury Boutique– Ce nu trebuie să-ți lipsească la concertele din această vară

Vara aceasta, iubitoarele de muzică și concerte în aer liber au toate motivele să  fie fericite, întrucât evenimentele pe plan local se țin lanț, iar specificul acestora acoperă o gamă largă de gusturi muzicale. Iar cum muzica se îmbină armonios cu moda și stilul, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, prezintă „Style kit de festival”,  o serie de accesorii must-have pentru orice femeie care dorește să-și pună stilul în evidență în orice situație.

SOLE - Kit de festival

„Pe măsură ce numărul concertelor și evenimentelor muzicale crește și pe plan local, observăm că multe dintre acestea au tendința de a deveni importante surse de inspirație pentru pasionații de modă, tinerii fiind adevărați trend-setteri în materie de stil, accesorii și îmbrăcăminte”, a declarat Angela Țiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Astfel, odată ce hainele au fost alese, atenția se îndreaptă către anumite accesorii care pot întregi o ținută și, totodată, pot aduce un plus de personalitate și stil. Printre acestea, compania recomandă genți sau rucsaci de mici dimensiuni, ochelari de soare, dar și alte accesorii care ar putea atrage atenția, precum un tatuaj temporar sau bijuterii potrivite cu stilul muzical al evenimentului.

Piele, metal și negru – rețeta pentru concertele rock

Indiferent de specificul unui eveniment, există întodeauna anumite produse care trebuie avute la îndemână. De la biletul de intrare, până la telefon ori chiar o pelerină de ploaie, toate ar trebui să încapă într-un singur suport, iar în acest sens puteți opta pentru o geantă tip Messenger ori Cross Body, sau chiar pentru un rucsac de dimensiuni reduse.

Mai exact, dacă plănuiți să participați la un concert rock, atunci accesoriile din piele sunt un must-have și vă puteți completa ținuta cu o geantă chic semnată Yves Saint Laurent sau chiar cu un pouch decorat cu elemente mate, strălucitoare sau de catifea. Nu în ultimul rând, vă puteți îndrepta atenția și către un lănțișor a cărei formă vă va scoate complet din anonimat.

Culori puternice și printuri cu personalitate – trendsetters la concertele pop

Muzica pop a fost întodeauna caracterizată de culoare, voie bună și elemente trăznite menite să seteze trenduri. În acest caz, imaginația este singurul criteriu, iar opțiunile puse la dispoziție pot, cu siguranță, să răspundă oricărei cerințe. Pentru o notă funky, SOLE recomandă gama Moschino, în cadrul căreia culorile puternice și printurile animate transformă orice geantă sau rucsac într-un accesoriu atipic.

De asemenea, culorile vii pot apărea și la nivelul ochelarilor de soare, în acest caz existând posibilitatea de a opta pentru rame în nuanțe de roz, verde, mov sau galben.  Nu în ultimul rând, în acest tip de evenimente își pot face loc și tatuajele temporare. Cu zeci de modele în stil hippie, baroc sau henna, tatuajele temporare sunt un accesoriu must-have al acestui sezon.

Indiferent de destinația aleasă pentru această vară, este important ca participanții să mizeze pe propria creativitate și să aleagă acele accesorii care se dovedesc potrivite atât pentru evenimentul vizat, cât și pentru stilul personal”, a încheiat reprezentanta  companiei SOLE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.