Specialiști de la !Yahoo Japonia și Google vin la Cluj să îi înveţe pe IT-işti secretele Androidului

„Droidcon”, eveniment global pe zona de technologie şi servicii pe suport Android, va fi organizat pentru prima oară în Cluj-Napoca, în perioada 21-22 Septembrie 2018, la ClujHub, cel mai mare spaţiu de co-working din România. Evenimentul adună peste 25 de speakeri şi mai mult de 200 de participanţi din ţări precum Japonia, Spania sau Guatemala, dar şi din România.

În cele două zile ale conferinţei de la Cluj-Napoca, participanţii vor avea ocazia să ia parte la două workshop-uri interactive, pe Machine Learning şi realitate augmentată, dar şi să ia pulsul ultimelor noutăţi din segmente precum inteligenţa artificală sau librării Open Source.

„Ne bucurăm să aducem, în premieră, la Cluj, conferința Droidcon, mai ales că se împlinesc zece ani de Droidcon la nivel global şi zece ani de la lansarea primei versiuni de Android. Droidcon este o conferinţă care nu doar că aduce laolaltă specialişti şi pasionaţi de Android, dar scoate la iveală tot ce e mai bun din ambele părţi”, a spus Alexandru Tintea, co-organizator Droidcon Transylvania şi organizator a celor 5 ediţii ale Droidcon Bucureşti.

Printre speakerii prezenţi, la Cluj, în acest week-end se numără Oleksandr Zakharchuk, expert Google în Machine Learning, Hiroyuki Mori, tech-lead Android la !Yahoo Japonia, cel mai mare motor de căutare din „Tara Soarelului Răsare”, dar şi un pescar înrăit, sau Mercedes Wyss, CTO al unui startup în Guatemala.

„Pentru noi, este o onoare să fim gazdă şi co-organizator al Droidcon, un eveniment major, care pune Clujul pe harta specialiştilor şi pasionaţilor de Android din întreaga lume. Ne aşteptăm la peste 200 de participanţi din ţări precum Franţa, Japonia şi chiar Guatemala”, a declarat Victor Miron, director executiv al ClujHub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.