Spectacol și ploaie de goluri în primul meci oficial al Universității Cluj din 2017

Universitatea Cluj a câștigat fără emoții primul joc oficial din 2017, scor 14-1, împotriva formației Viitorul Mihai Georgescu, partidă disputată miercuri, 8 martie, pe terenul de la Baza Sportivă „Dan Anca” din Gheorgheni. Meciul a contat pentru etapa a XXIII-a a Ligii a 4-a.

Foto © Cristian Cosma (fcuniversitateacluj.ro)

Cu o poftă nebună de joc și de fotbal după 10 amicale câștigate la scor în perioada de pregătire, Universitatea a dus scorul la 3-0 după primele 5 minute, un autogol a lui Rotar și o „dublă” a lui Lemac au fost primele reușite ale meciului, iar același Lemac a mai înscris de două ori până la pauză, în timp ce pentru oaspeți golul de onoare a fost înscris de Bedelean. 6-1 a fost scorul după primele 45 minute.

Golgheterul Brian Lemac a semnat primul gol al reprizei secunde, iar Gabi Giurgiu și Iuliu Hațieganu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, ducând scorul la 9-1. „Studenții” pregătiți de Marius Popescu au fost de neoprit, iar Rares Takacs a transformat un penalty, fază urmată de alte două reușite ale lui Lemac, ultimul oprindu-se la cota 8 în dreptul golurilor marcate astăzi. Ultimele reușite ale acestei confruntări au fost semnate de Takacs și Marius Potcoavă.

Echipa de start a Universității:

Pop – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Takacs, Hațiegan, Salcău – Lemac

Următorul joc oficial al returului ligii a patra va avea loc duminică, 19 martie, în deplasare, pe terenul formației CFR Dej.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.