Spectacole gratuite la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca

În fiecare an, intervalul februarie – martie și, mai ales, mai – iunie înseamnă pentru Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca aproape o mini stagiune de spectacole, concerte și reprezentații artistice muzicale din cele mai diverse și creative.

Sesiunea studenților Academiei de Muzică, implică alături de examenele teoretice și o serie de examene practice cu public, majoritatea deschise tuturor și cu acces gratuit.

În cadrul acestora, studenții sunt provocați să-și demonstreze calitățile interpretative, regizorale sau coregrafice exact ca în contextual unui spectacol real fiind evaluați de profesorii preparatori și/sau o comisie de specialiști care urmăresc cu atenție evoluția fiecăruia și în ce măsură tinerii artiști au atins obiectivele și cerințele urmărite.

Așadar, dacă nu v-ați făcut planuri și vă aflați seara prin zona Eroilor – I.C. Brătianu după ora 17.00, nu ezitați să vizitați Academia de Muzică “Gheorghe Dima” și să aruncați o privire în Sala Studio unde aveți toate șansele să luați parte la spectacole gratuite de muzică și dans de cea mai bună calitate.

Vineri, 17 iunie, începând cu ora 19.00, vă recomandăm Spectacolul Examen de Licență „La Serva Padrona” (Servitoarea Stăpână) de G.B. Pergolesi, o savuroasă operă comică plină de haz cu influențe și nuanțe împrumutate din celebra Commedia Dell’arte.

Accesul este deschis tuturor!

fara-or-2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.