Spectacolul celebrului Cor al Armatei Roșii va cuceri publicul de la Cluj și București

În perioada 21 -23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentații impresionante susținute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei Roșii), condus de Generalul Viktor Eliseev.

Red Army Choir (Corul Armatei Rosii) va cuceri audienta de la Sala Polivalenta Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 si 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucuresti. Pe langa dansurile si costumele fascinante, Corul Armatei Rosii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzica tradițională rusă, muzică sacră, arii de operă și muzică populară, cum ar fi „Katiusha”, „Kalinka”, „Kernina” sau „Ave Maria”. De asemenea, în repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky” (Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), s.m.a.

Spectacolul Corului Armatei Rosii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj si Bucuresti, are la activ peste 7 mii de reprezentații, jucate pe toate continentele, și a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Celebra cântăreață Celine Dion i-a avut ca oaspeți pe membrii Corul Armatei Roșii în cadrul unui show special, prezentat în urmă cu trei ani de un post de televiziune francez, cu ocazia lansării noului său material discografic. Alături de baritonul Vincent Niclo, Corul Armatei Roșii a interpretat una dintre melodiile de succes ale artistei, „All by Myself” . Prestația incredibilă a artiștilor ruși a impresionat-o pe Celine Dion până la lacrimi, aceasta fiind copleșită de emoții.

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit „Steaua de Platină”, pe bulevardul dedicat marilor artiști ruși, iar cincizeci dintre artiștii acestui ansamblu au primit titlul suprem de „Artist Emerit al Rusiei”.

Spectacolul Corului Armatei Roșii de la București face parte din turneul internațional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul și Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume susținut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an și pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franța, Belgia, Elveția, Slovacia și Italia.

Spectatorii interesați își pot procura biletele în continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agenția oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, de la agenția Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro si www.biletmaster.ro .

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Roșii de la Sala Polivalenta din Cluj–Napoca pot fi achiziționate la următoarele prețuri: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Pentru spectacolul de la Sala Palatului Bucuresti, preturile biletelor variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP – 300 ron, Cat.I – 200 ron, Cat.II – 140 ron, Cat.III – 90 ron, Cat.IV – 65 ron.

redarmy_poster_cluj

One thought on “Spectacolul celebrului Cor al Armatei Roșii va cuceri publicul de la Cluj și București

  1. Un spectacol excepţional! Iubitorii muzicii şi cinematografiei ruse sunt invitaţi să viziteze pagina de facebook „Muzică şi filme ruseşti”! Cu siguranţă veţi găsi postări atractive!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.