Spectacolul „Corului Armatei roșii” NU este anulat!

Organizatorii evenimentului „Corului Armatei Roșii” din 21 septembrie de la Sala Polivalentă din Cluj dezmint informațiile apărute pe unele afișe că spectacolul ar fi anulat.

„În urma anunțurilor false, lipite peste toate afisele spectacolului The Red Army Choir, expuse în spațiul public al orașului Cluj, cu textul ‘SPECTACOL ANULAT’,  organizatorii evenimentului anunță faptul că este vorba de o acțiune rău intenționată și le transmit pe această cale, tuturor celor interesați,  o informare oficială prin care confirmă desfășurarea evenimentului conform programului anunțat până la acest moment”, anunță organizatorii printr-un comunicat de presă.

Astfel, luni, 21 septembrie artiștii The Red Army Choir vor putea fi admirați la Sala Polivalentă din Cluj, începând cu ora 20:00, urmând ca în zilele de 22-23 septembrie să evolueze pe scena Sălii Palatului din Capitală, de la aceeași oră.

Totodată, persoanelor pensionare din Cluj le reamintim că pot beneficia de oferta de 50% reducere la achiziționarea biletelor de la punctele de vânzare bilete Ticketnet din Cora Cluj și Polus Center.

Cei care nu doresc să rateze prilejul de a lua parte la acest spectacol fascinant, sunt asteptați atât la punctele de vânzare bilete, mai sus menționate, sau își pot face rezervări online accesând www.ticketnet.ro.

redarmy_poster_cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.