Spectacolul cu peste 7000 de reprezentații în toată lumea a celebrului cor al Armatei Roșii din Rusia, pus în scenă la Cluj și București!

În perioada 21 -23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentații impresionante susținute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei Roșii), condus de Generalul Viktor Eliseev.

AHM_2037

Red Army Choir (Corul Armatei Rosii) va cuceri audienta de la Sala Polivalenta Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 si 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucuresti. Pe lângă dansurile și costumele fascinante, Corul Armatei Roșii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzica traditionala rusa, muzica sacra, arii de opera si muzica populară, cum ar fi „Katiusha”, „Kalinka”, „Kernina” sau „Ave Maria”. De asemenea, în repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky” (Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), s.m.a.

Spectacolul Corului Armatei Roșii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj și București, are la activ peste șapte mii de reprezentații, jucate pe toate continentele, și a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreagă lume.

Celebra cântăreață Celine Dion i-a avut ca oaspeți pe membrii Corul Armatei Roșii în cadrul unui show special, prezentat în urmă cu trei ani de un post de televiziune francez, cu ocazia lansării noului său material discografic. Alături de baritonul Vincent Niclo, Corul Armatei Roșii a interpretat una dintre melodiile de succes ale artistei, „All by Myself” . Prestația incredibilă a artiștilor ruși a impresionat-o pe Celine Dion până la lacrimi, aceasta fiind copleșită de emoții.

AHM_2231

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit „Steaua de Platină”, pe bulevardul dedicat marilor artiști ruși, iar cincizeci dintre artiștii acestui ansamblu au primit titlul suprem de „Artist Emerit al Rusiei”.

Spectacolul Corului Armatei Roșii de la Bucuresti face parte din turneul internațional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul și Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume susținut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an și pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franța, Belgia, Elveția, Slovacia și Italia.

Spectatorii interesați își pot procura biletele în continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agenția oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, de la agenția Teatrului Național Cluj, rețeaua magazinelor Diverta, precum și online, accesand: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro si www.biletmaster.ro .

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Rosii de la Sala Polivalenta din Cluj–Napoca pot fi achizitionate la următoarele prețuri: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Pentru spectacolul de la Sala Palatului Bucuresti, preturile biletelor variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP – 300 ron, Cat.I – 200 ron, Cat.II – 140 ron, Cat.III – 90 ron, Cat.IV – 65 ron.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.