Spectacolul de Planetariu Mobil, în 17-18 septembrie, la Cinema DACIA din Mănăştur

Cinema Dacia din Mănăştur va găzdui în perioada 17-18 septembrie 2016 Spectacolul de Planetariu Mobil, la care va fi prezent şi inventatorul telescopului astronomic Galileo Galilei care îl va întalni pe robotul Curiosity ajuns de curand pe Marte.

Intalnirea va fi interesanta si instructiva, parintii si copiii se vor plimba printre planete si constelatii, il vor vedea pe „hoinarii” Universului, asteroizii, ce vor fi proiectati cu tehnologie 3D pe cupola Planetariului.

„Speram ca in cativa ani Cluj-Napoca sa devina un centru de pregatire a tinerilor in astronomie si stiinte aerospatiale astfel ca al doilea astronaut roman in spatiul cosmic sa nu ramana un proiect SF.

Continutul este adaptat pentru toate varstele acesta fiind sustinut de un povestitor ‘un-plugged'”, potrivit organizatorilor.

Cei care-și doresc sa aiba parte de aceasta experienta trebuie să facă o programare la nr. de tel . 0752-690.245 sau să scrie la adresa [email protected], cost bilet intrare 11 lei. (pentru programare trebuie specificat data,ora,nr. de pers.,nr. de tel. mob).

FB_IMG_1472535728058

Evenimentul este organizat de Cinema Dacia si Asociația Astronomică Puto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.