Spectacolul de teatru „Dracula pe gheață” din Sala Polivalentă se mută din 8 în 22 aprilie – Vezi care sunt prețurile biletelor

Teatrul pe gheață Ice Vision Productions din Sankt-Petersburg prezintă spectacolul „Dracula pe gheață” pe 22 aprilie la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, reprogramat din data de 8 aprilie. În rolurile principale, medaliații olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly, Philippe Candeloro.

dracula pe gheata spectacol sala polivalenta 22 aprilie cluj

Bazat pe nemuritoarea poveste a lui Bram Stoker, spectacolul „Dracula on Ice” are premiera mondială în țara de origine a lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula. La sfârșitul secolului al XIX-lea, tânărul avocat Jonathan Harker și logodnica sa Mina fac planuri de căsătorie. însă Jonathan trebuie să-și părăsească iubita și să ajungă în Transilvania pentru a se întâlni cu un conte ciudat care-și dorește să achiziționeze o proprietate la Londra.

Campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decorațiuni fabuloase, ample instalații video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete și efecte speciale, completate de muzică – toate recreează legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula și a sa poveste de dragoste eternă.

Coloana sonoră a spectacolului „Dracula pe gheață” a fost creată de talentatul compozitor Alexey Galinsky, care are în portofoliu succese precum spectacolele pe gheață Prințesa Anastasia, Alice în Țara Minunilor, Spărgătorul de Nuci și Lord of Darkness. Alexey este co-semnatar al „Olympia”, muzica special creată pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și 330 lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim.

Inițial programat să aibă loc pe 8 aprilie la Sala Polivalentă, spectacolul „DRACULA PE GHEAȚĂ” a fost reprogramat pe 22 aprilie, în aceeași sală. Modificarea a intervenit datorită anunțării meciului de baraj dintre România și Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP, pe 16 și 17 aprilie 2016. Conform statutului Sălii Polivalente, deși anunțată ulterior spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ, manifestarea sportivă are prioritate, iar terenul de tenis are nevoie de minim 10 zile pentru amenajare.

Biletele cumpărate pentru data de 8 aprilie își mențin locurile și valabilitatea. Spectatorii care, din motive obiective, nu pot ajunge vineri, pe 22 aprilie, au opțiunea de a returna biletele și primi contravaloarea lor, contactând rețeaua EVENTIM la adresa [email protected]. Mulțumim spectatorilor DRACULA PE GHEAȚĂ pentru înțelegere, promițându-le ca faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg le va oferi același spectacol feeric, chiar dacă puțin mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.