Speranțe pentru play-off! Victorie în prelungiri obținută de „U” Cluj la Satu Mare!

Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie importantă, sâmbătă, 5 martie, pe terenul Olimpiei Satu Mare, scor 2-3 (0-2), într-o partidă care a contat pentru etapa a XX-a a Ligii a 2-a seria de vest.

U Cluj

Echipele de start:

Olimpia: Băican – D. Munteanu, M. Mureşan, Tătaru, Iuhas (cpt.) – Takacs, Onicaş, Chivari, Brata – Buhăescu, Bura
Rezerve: Şuta – Villan, R. Rus, Faur, Mărkuş, Ianc, Ciul 
Antrenor: Tiberiu Csik

Universitatea: Bolboaşă – Butean, Şandru, Crişan, Ciupe (cpt.) – Boboc, Al. Dan – Oct. Ursu, Moruţan, Ciobanu – Târnovan
Rezerve: Grecu – Fl. Cordoş, Hîmpea, C. Erdei, Cândea, Vojtuz, Turcak
Antrenor: Mihai Teja

Clujenii au condus cu 2-0 după prima repriză grație „dublei” lui Octavian Ursu (20, 40). Primul gol a venit pe fondul unui contraatac al „studenților”, iar Ursu a înscris cu un șut plasat din interiorul careului, iar „dubla” a făcut-o în minutul 40 cu un șut la colțul lung, plasat, din 16 metri.

Olimpia a redus din diferență în partea a doua prin reușita fundașului Ionuț Tătaru în urma unui corner (52), care a înscris cu un șut din drop de la 12 metri, iar Mărkuș a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final (82). Universitatea a avut două situații importante pe final. Ciupe a trimis un șut periculos de la 20 metri, iar Ursu a reluat din foarfecă din interiorul careului, dar portarul a respins cu un reflex de zile mari (87). Dar până la urmă golul isbăvitor a venit pentru Universitatea, de la slovacul Vojtus, intrat în minutul 65 în locul lui Târnovan, care a reușit un gol de generic la prima apariție în tricoul alb-negru, stabilind scorul final și aducând trei puncte care mențin vii speranțele fanilor la un loc de play-off.

Universitatea va primi vizita etapa viitoare, miercuri, 9 martie 2016, de la ora 11:00, a liderului în seria de vest, CSM Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.