Spitalul Clujana primeşte 10.000 lei de la Asociaţia Caritas

Asociaţia Caritas Greco-Catolica a donat suma de 10.o00 de lei Spitalului Municipal Clujana rezultata din valorificarea produselor din containerele amplasate în toate cartierele oraşului donate de catre clujeni pentru campania „Sa ajutam impreuna”, organizata in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca.

asociatia caritas greco catolica donatie

În 2012, secția de neurologie a Spitalului Clujana a primit 10.000 de lei pentru achiziționarea de aparatură medicală, din partea Asociaţiei Caritas Greco Catolica.

Banii provin din sumele obţinute de către Asociaţia Caritas în urma valorificării produselor din containerele amplasate în toate cartierele orașului. Circa 10-15 % dintre hainele și încălțămintea donate pot fi utilizate în continuare, după curaţare, sortare şi revitalizare. Restul sunt trimise către societăţile specializate în reciclarea materialelor, unde sunt valorificate prin vânzare.

Asociaţia din cadrul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco Caltolică de Cluj Gherla a utilizat sumele rămase după donația pentru spital, pentru pachete de sărbători oferite familiilor nevoiaşe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.