Sportivii de la CS „U” Cluj vor participa la Zilele Sportului la Cluj

Clubul Sportiv Universitatea Cluj se implică în proiecte comunitare care vizează atragerea tinerilor înspre sport.

Astfel, sportivii de la secțiile de box, baschet, handbal, volei, judo, culturim&fitness, atletism, rugby și scrabble vor lua parte la cea de-a treia ediție a manifestărilor „Alege Sportul – Zilele Sportului”.

Timp de două zile, în acest weekend, 24-25 aprilie 2015, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” se vor întâlni iubitorii sportului din Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Clubul Sporturilor Montane RUPICAPRA, iar în cele două zile ale evenimentului, ziua de vineri, 24 aprilie 2015, este rezervată grupurilor de copii organizate de instituţiile de învăţământ. Ziua de sâmbătă, 25 aprilie 2015, se adresează familiilor, publicului larg care poate face cunoştinţă astfel cu sporturile prezentate.

Acest eveniment are scopul de a da posibilitatea copiilor să facă cunoştinţă cu cât mai multe ramuri sportive, să le cunoască prin intermediul sportivilor de elită şi a antrenorilor, să aibă posibilitatea de a încerca in mod direct sportul respectiv pentru a putea alege forma optimă de mişcare pentru ei.

zilele sportului la cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.