Stadionul falimentar Cluj Arena se dezintegrează – FOTO/VIDEO

Arena de 36 de milioane de euro inaugurată în 2011, mândria președintelui lui Alin Tișe, Cluj Arena, pare să se dezintegreze pe zi ce trece.

Pe lângă datoriile de peste 15 milioane de lei acumulate în ultimii 6 ani datorită managementului dezastruos și pierderile generate, stadionul are probleme și la capitolul dotări tehnice.

Un exemplu în acest sens a avut loc chiar duminică, 25 iunie, în timpul concertului impresionant susținut de Andrea Bocelli pe Cluj Arena, când o țeavă s-a spart iar apa a curs prin tavanul din zona recepției holului principal, formându-se o adevărată baltă și silindu-i pe artiști și cei care au asistat la concert să fie foarte atenți să nu alunece. Organizatorii evenimentului au încercat să rezolve situația românește, plasând o găleată în zona unde picura, însă aceasta se umplea foarte repede.

VIDEO – Reporterul eClujeanul.ro, prezent la fața locului, a surprins momentul:

Astfel, după acest incident nefericit, precum și multe altele, nu putem fără să ne întrebăm dacă mai lucrează cineva la Cluj Arena sau au abandonat toți „corabia”? Îi mai pasă cuiva de arena de 30.000 de locuri sau o lăsăm să se dezintegreze complet și să ajungă în paragină?

Concertul susținut de tenorul italian Andrea Bocelli, alături de Alessandro Safina și Gheorghe Zamfir au adus circa 15.000 de spectatori pe Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.