Staţiunile balneare vor avea programe speciale până în 30 aprilie

balnearTuriştii care vor merge în staţiunile balneare până în data de 30 aprilie vor plăti, prin programele „O săptămână de refacere” şi „Hai la băi”, între 330 lei şi 650 de lei pentru o săptămână de cazare şi tratament, potrivit Organizaţiei Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR), citat de MEDIAFAX.

Aceste programe speciale sunt valabile în perioada 25 ianuarie – 30 aprilie şi cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.

„În ciuda creşterilor de preţuri la utilităţi în această perioadă, tarifele au rămas neschimbate în ultimii patru ani”, a declarat Nicu Rădulescu, preşedintele OPTBR.

Programul „O săptămână de refacere” dispune de un pachet care include şase nopţi de cazare, două proceduri de tratament pe zi, mic dejun şi o consultaţie medicală. Preţul pentru un astfel de pachet costă 330 de lei de persoană la hotelurile de două stele şi 360 de lei la trei stele.

Pentru varianta cu două mese pe zi turiştii vor avea de plătit 470 de lei pentru două stele şi 540 de lei la trei stele.

Un alt program OPTBR este „Hai la băi”, care include cinci nopţi de cazare cu pensiune completă (trei mese pe zi), două proceduri pe zi, cinci zile de tratament şi o consultaţie medicală. Tarifele sunt 625 de lei la două stele şi 750 de lei la trei stele.

„Decada balneară” cuprinde 10 zile de sejur cu pensiune completă, minim 7 zile de tratament, două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală. Cei care aleg hotelurile de două stele vor plăti 710 lei pe pachet. iar la trei stele tariful este 830 de lei.

„Wellness balnear” conţine un pachet cu trei nopţi de cazare, două zile demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună, sală de sport şi două proceduri tip wellness (masaj sau şedinţă de întreţinere facial/cosmetică). La un hotel de trei stele pachetul costă 625 de lei, iar la patru stele 650 de lei.

Intră în programele cu regim special staţiunile Amara, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Călimăneşti-Căciulata, Covasna, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sângeorgiu de Mureş, Sinaia, Moneasa şi Vatra Dornei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.