Steagul curcubeu, simbolul comunității LGBT, călcat în picioare la mitingul pentru familia tradițională cu 100 de oameni, organizat de Noua Dreaptă Cluj

Mitingul pentru susținerea familiei tradiționale organizat de Noua Dreaptă la Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu, a strâns circa 100 de oameni, iar steagul curcubeu simbol al comunității LGBT a fost călcat în picioare.

Reprezentanții Noii Drepte Cluj și susținătorii familiei tradiționale au venit înarmați cu bannere cu mesaje împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex și adopțiile de către persoanele din comunitatea LGBT.

Mitingul a venit ca o contramanifestație față de Marșul Cluj Pride 2019, care are loc tot astăzi, de la ora 17.00, în centrul Clujului.

Tergiversarea Referendumului pentru căsătorie vreme de cinci ani și boicotul național săvârșit de partide și o parte din mass media relevă o politică discriminatorie față de majoritatea românilor, iar atitudinea agresivă anticlericală și disprețul față de creștinii „retrograzi” dezvăluie ipocrizia unei minorități care, în mod  paradoxal și ticălos, sub stindardul toleranței, justifică intoleranța.

Anul acesta s-a stabilit un precedent periculos: Primăria a permis ca parada homosexualilor să aibă loc în centrul istoric al Clujului, traseul trecând și pe lângă Catedrala Ortodoxă. Chemăm pe toți clujenii la Mitingul pentru Familie, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, casătoriilor si adopțiilor homosexuale și să dăm voce celor 92% din românii care au votat DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie„, se arată într-un comunicat al Asociațaiei Noua Dreaptă.

Sursa foto: stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.