Strada Memorandumului, modernizată în întregime din fonduri europene

Au început lucrările de modernizare a străzii Memorandumului din Cluj-Napoca, lucrări ce fac parte din proiectul european „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centru istoric”.

În prima etapă, execuţia se va derula pe prima bandă carosabilă, în direcţia de mers spre cartierul Mănăştur şi pe trotuarul adiacent numerelor cu soţ. Pentru pietoni se va asigura un culoar protejat spre clădiri.

Pe parcursul derulării lucrărilor, staţia de transport în comun de pe str. Memorandumului (pe direcţia de mers spre cartierul Mănăştur) se va desfiinţa şi se vor asigura alte 2 staţii provizorii pentru îmbarcare-debarcare călători, astfel:

− pe Calea Moţilor, între străzile Emil Isac şi Petru Maior, pentru liniile 1, 9 şi 25, iar pentru linia 52 staţia va fi între străzile Petru Maior şi Vasile Alecsandri;

− pe B-dul 21 Decembrie 1989, lângă staţia de la Sora, spre str. Joliot Curie, se va asigura staţie pentru celelalte mijloace de transport în comun care opreau pe strada Memorandumului.

Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere şi balize, prin grija executantului lucrărilor de modernizare a străzii.

Primăria Cluj-Napoca își cere scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.