Studenţii clujeni pot afla totul despre revoluţia fiscală, în 14 decembrie, la FSEGA

Asociaţia Studenţilor Contabili (RATIO) din cadrul Universitaţii Babeş-Bolyai vă invită joi, 14 decembrie, de la ora 13:00, să descoperiţi totul despre revoluţia fiscală pregătită de Guvernul României de la un specialist în domeniul, Ciprian Stoian – Tax Manager la KPMG România.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute consecințele ultimelor modificări legislative asupra principalilor actori din economia României.

OUG nr. 79/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal sau „Revoluția fiscală”, așa cum a fost supranumită în presă, este una dintre cele mai controversate decizii luate de către Guvernul României la ora actuală și va influența pe termen mediu și lung mediul economic din România.

Salarizarea și trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, dar și noul mod de calcul al salarului net vor fi subiectele principale pe care le vom aborda în cadrul evenimentului. Acesta dar și alte subiecte de interes vor fi prezentate pe înțeledul tuturor cu ajutorul unor studii de caz și exemple reale din economia românească.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este dedicat exclusiv studenților care urmează o formă de învățământ la zi sau la distanță. Mai multe detalii AICI.

Dacă eşti student de poţi înregistra aici: https://suntemratio.ro/inregistrare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.