Studentii creativi din Cluj premiati de URSUS

ursusBrandul URSUS a demarat vineri, 31 ianuarie, Sesiunea Speciala de creaţie, prin care îi provoacă pe toţi studenţii clujeni talentaţi. Timp de cinci săptămîni, orice student al unei facultăţi clujene (indiferent de specializare, formă de organizare sau formă de învăţămînt), singur sau în echipă de cel mult 4 persoane, îşi poate demonstra creativitatea.

Provocarea constă în realizarea unui „urs” ieşit din tiparele convenţionale – realizat din orice tip de materiale, care să pară puternic, plin de viaţă, carismatic şi prietenos.

Premiul cel mare, în valoare de 1500 de euro, va fi oferit în urma jurizării „urşilor” de către o „comisie de examinare” alcătuită din reprezentanţi ai Universităţii de Arte şi Design, comunitatea URSUS de pe www.ursus.ro va organiza şi o re-examinare prin intermediul unei sesiuni de vot, între 10 şi 28 martie, în care cel mai apreciat „urs” va primi un premiu în valoare de 500 de euro desemnat de public.

Participanţii vor primi baxuri de bere, materiale promoţionale URSUS şi un PARTY la sfarşitul Sesiunii Speciale URSUS. Dar, poate, cea mai valoroasă apreciere a creativităţii lor o vor obţine în urma expoziţiei outdoor, care va fi organizată în centrul Clujului, în perioada 10 – 28 martie.

Înscrierile în Sesiunea Specială URSUS se fac completînd corect şi complet formularul disponibil pe www.ursus.ro/cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.