Studenții de la USAMV vor avea carduri de transport contactless

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță eliberarea pentru studenții Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj cardurile de transport contactless încărcate cu abonamente gratuite și cu reducere.

Astfel, în perioada 20.06.2019 – 19.07.2019, Compania de Transport Public Cluj-Napoca eliberează pentru studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, cardurile de transport contactless încarcate cu abonamente gratuite si cu reducere*,  pentru transportul public in Cluj-Napoca (cu exceptia celor in an terminal care pot opta pentru a solicita abonamentul pe card sau pe suport de hartie).

Abonamentele gratuite incarcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate in fiecare luna, eliminând astfel necesitatea prezentării lunare la punctele de vânzare. Abonamentele se actualizează la începutul fiecărui an universitar. Astfel, studentii care au ridicat cardul contactless sunt rugati sa il pastreze si sa il prezinte in luna Octombrie 2019 la Centrele de vanzare carduri, pentru reincarcare.

*Abonamentele cu reducere se vor actualiza lunar la toate Birourile de vanzare Carduri.

Tipurile de abonamente si actele necesare se gasesc in tabelul de mai jos:

*Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achita cardul contactless in valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

**Cardurile nebancare sunt: A card/A Kártya, City Card Student, Euro<26, ISIC , Omnipass, StudCard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.