SURSE: Ioan Rus l-ar putea inlocui pe Dan Sova la Ministerul Transporturilor

Surse din PSD Cluj, citate de EVZ.ro, anunta ca premierul Victor Ponta pregăteşte o lovitură de imagine prin înlocuirea lui Dan Şova de la conducerea Ministerului Transporturilor cu ardeleanul Ioan Rus.

ioan rus

Numirea lui Rus, fost ministru de Interne, la Ministerul Transporturilor este prezentată ca o certitudine de anumite surse din PSD si gandita ca o lovitura de imagine. Dan Şova ar urma să preia şefia campaniei electorale PSD pentru alegerile prezidenţiale.

„Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm. E complet neimportant. Insistați degeaba. Nu am ce să vă spun. Nu stiu ce credeți dvs că se va întâmpla”, a declarat Dan Șova, aseară, la Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, întrebat dacă ar putea renunța la funcția de la Transporturi.

Ioan Rus este inginer de profesie, a fost prefectul Clujului, preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi a ocupat prima funcţie de ministru în perioada 28 decembrie 2000 – 15 iunie 2004, în guvernul Năstase. Acesta a condus Ministerul de Interne. În 2003 a fost numit şi vicepremier. În perioada 7 mai 2012 – 8 august 2012 a ocupat din nou funcţia de ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.