Suspectul de pedofilie din Mănăştur, cercetat penal pentru corupere de minori! A fost reţinut 24 de ore după ce s-a prezentat singur la poliţie!

O profesoară de la Școala Iuliu Hațieganu din cartierul Mănăştur a surprins şi fotografiat mașina unui pedofil, care ar fi încercat să abordeze două fetiţe minore în maşină, dându-şi jos pantalonii în faţa lor.

„ATENŢIE PARINTI!!!!!(anunt postat de invatatoarea copilului meu, invata la scola Iuliu Hateganu) Vreau sa va aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineata un individ parcat intr-o mașină pe trotuarul de lângă școală, a abordat doua fetițe (una din clasa noastra, iar cealalta din alta clasa a IV-a).

Si-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor sa-l însoțească. Azi am reusit sa il identificam. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Are un Ford negru, cu numărul CJ-81-MKI. Am anunțat Poliția, care a spus ca va pune masina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor!”, se arată în mesajul unei mame pe un grup de Facebook.

Părinții s-au sesizat și au distribuit informația pe Facebook, iar poliţia a intrat pe fir pentru a-l identifica pe bărbat.

Bărbatul L.M.A. a fost identificat, are 36 ani, este căsătorit şi tată a doi copii. Acesta a studiat la Liceul Edmond Nicolau din Mănăştur.

Acesta a stat în acest autoturism cu numărul de înmatriculare CJ-81-MKI în zilele de 18 și 19 aprilie, în zona școlii, și și-ar fi expus organele genitale unor fetițe.

El s-a prezentat personal la poliţie pentru a da explicaţii, iar cazul a fost preluat de un procuror, urmând să fie audiate şi profesoarele şi pe cele două fetiţe.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, s-a deschis un dosar penal pentru corupere de minori pe numele bărbatului de 36 de ani.

„În legătură cu informaţiile vehiculate în spaţiul public, referitoare la faptul că un bărbat ar fi acostat eleve din cadrul unei şcoli gimnaziale dintr-un cartier clujean, facem următoarele precizări:

La data de 24 aprilie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „corupere sexuală a minorilor”

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca.

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea găsirii acestuia şi tragerea lui la răspundere penală”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.